Local

Osasuna - FC Barcelona: Continuar exhibint força blaugrana

Els culers només tenen en ment la victòria per firmar un inici de Lliga que no es veia des de la temporada 2013/14

Que sigui històric! El FC Barcelona de Hansi Flick visita El Sadar amb un objectiu clar: sumar la vuitena victòria seguida en Lliga. Una fita que portaria una marca sota el braç, ja que s'igualaria el millor inici de les memòries del Club. Quasi res. Per intentar assolir aquesta fita, el Barça estrenarà la tercera equipació aquest dissabte 28 de setembre a les 21 hores

T'agrada la tercera equipació?
No esperis més i fes-te ara amb la tercera equipació de la temporada 2024/25
COMPRA!

Arribar al vuitè triomf

València, Athletic Club, Rayo Vallecano, Reial Valladolid, Girona, Vila-real i Getafe. Aquests són els equips que han sucumbit al pas del Barça de Hansi Flick. Set triomfs en les set primeres jornades de Lliga que busquen tenir continuïtat al camp de l'Osasuna. Mostrant intensitat, lluita i bon futbol en tots els racons del verd com han ofert fins ara, els culers estan focalitzats en escriure història. Perquè si encadenen la vuitena victòria, repetirien el millor inici mai vist. Una dada que no sortia a la palestra des de la temporada 2013/14.  

El Sadar, invicte

Assaltar el fortí vermell serà una batalla complicada. El conjunt de Vicente Moreno, que està obrint la seva primera temporada a la banqueta navarresa, no ha perdut cap partit com a local. D'aquesta manera, els de Hansi Flick hauran d'arrabassar la força del nom d'Osasuna per guanyar. 10 de 12 punts. Aquest és el balanç dels pamplonesos en el seu estadi en la Lliga 2024/25. Només ha concedit un empat, el de la jornada inaugural, i la resta són victòries; un total de tres. 

Uns registres que, combinats amb el darrer empat a Mestalla, han col·locat el conjunt de la ciutat envoltada pel riu Arga en la setena posició de la taula. 11 punts gràcies a la coralitat formada per jugadors com el central Boyomo, el migcampista Aimar Horoz o els davanters Ante Budimir i Bryan Zaragoza

Els precedents per trencar la imbatibilitat d'El Sadar inviten a l'optimisme. El FC Barcelona no hi perd des del curs 2011/12. Des d'aquell llunyà 3-2, els blaugranes han encadenat tres empats i cinc victòries. La darrera la temporada passada per 1-2 gràcies a les dianes de Kounde i Lewandowski. Ben segur, que el Pitxitxi d'aquesta Lliga voldrà repetir festivitat. De moment, acumula set gols que són una esperança més per construir la vuitena victòria seguida d'aquesta Lliga 2024/25. Que el ritme triomfal no s'aturi!

Més notícies aquí