Local

Totes les lligues de la base, en marxa

L’Aleví, l’Infantil i el Cadet comencen aquest cap de setmana, mentre que el Barça Atlètic juga el derbi contra Martorell i el Juvenil rep l’Industrias Santa Coloma

Aquest cap de setmana comencen les lligues de l’Aleví, l’Infantil i el Cadet, que militen tots tres a la Divisió d’Honor de les seves respectives categories. Amb aquestes, ja estaran totes les lligues dels equips formatius en marxa. Recordem que el Barça Atlètic va debutar dissabte passat a Sevilla i va empatar a la pista del Betis (1-1); i que el Juvenil suma una victòria a casa contra Les Corts (7-6), i una derrota a la pista del Futsal Mataró (8-2) en les dues primeres jornades.

Jornada de derbis

Aquest cap de setmana tenim dos derbis a la Ciutat Esportiva. El Barça Atlètic juga dissabte contra el Sala 5 Martorell (17h), i el Juvenil rep diumenge l’Industrias Santa Coloma (12h).

I els tres debuts: l’Aleví visita el cap del Ferro i s’enfronta a l’AE Sant Andreu (diumenge, 10:15h); l’Infantil rep el Covisa Manresa (dissabte, 11h); i el Cadet comença a Sant Andreu de la Barca (dissabte, 19:30h).

Més notícies aquí