Local

Comunicat del FC Barcelona

El FC Barcelona comunica que ha rebut per part de la UEFA una sanció de 10.000€ i la prohibició de vendre entrades per a un desplaçament en partit de Champions League pel comportament racista d’una part de l’afició durant el partit de la primera jornada que el primer equip de futbol va jugar a l’Estadi Lluís II de Mònaco el 19 de setembre passat.

El Club informa que acatarà i aplicarà aquesta sanció en el partit de la jornada 4 de la UEFA Champions League que l’equip jugarà contra l’Estrella Roja a Belgrad el 6 de novembre. El FC Barcelona procedirà a retornar l’import de l’entrada a tots aquells aficionats i aficionades que ja l’hagin adquirit.

El FC Barcelona rebutja qualsevol tipus d’apologia de la violència i, com marquen els articles 3 i 4 dels seus Estatuts, vetllarà per la protecció i promoció de la Declaració Universal dels Drets Humans recollida en la Carta Internacional dels Drets Humans proclamada per les Nacions Unides.

Així mateix, arran dels comportaments dels Grups d’Animació i dels aficionats i aficionades, tant en els partits disputats com a locals (ja sigui a l’Estadi Olímpic Lluís Companys com al Johan Cruyff) com en els desplaçaments a camps contraris  i que estan comportant reiterades sancions, tant a nivell estatal com internacional, s’informa que el Club reforçarà les mesures actuals i emprendrà les actuacions addicionals que siguin adients per tal d’evitar que aquests fets es repeteixin en el futur així com per sancionar-ne els responsables.      

Més notícies aquí