Local

21 convocades amb Paredes com a novetat

Les de Romeu reben la visita del Granada buscant allargar la ratxa

El Barça rep la visita aquest dissabte, a les 18.30 hores i en directe per DAZN, del Granada en partit corresponent a la 4a jornada de la Lliga F a l’estadi Johan Cruyff. Per aquest partit, el tècnic barceloní Pere Romeu ha decidit convocar les següents 19 futbolistes: Gemma, Paredes, María León, Jana, Marta, Pina, Graham, Alexia, Patri, Cata Coll, Aitana, Rolfö, Pajor, Kika, Vicky, Martina, Walsh, O. Batlle, Engen, Brugts i Schertenleib. Les novetats a la llista són la presència d’Irene Paredes, que ha rebut l’alta mèdica i podria debutar aquesta temporada, i la migcampista del filial, Sydney Schertenleib.

El rival

Ocupa actualment la 9a posició a la Lliga F amb tres punts gràcies a la victòria la darrera jornada de Lliga contra l’Eibar (2-0) amb gols d’Edna Imade (2). Abans però, havien perdut les dues primeres jornades de Lliga contra l’Athletic Club (2-1) i l’Atlético de Madrid (2-0). A les files del Granada hi ha les ex blaugrana Ariadna Mingueza i Ornella Vignola.

El Barça

Després d’aconseguir la victòria en les tres primeres jornades de Lliga davant el Deportivo, la Real Sociedad i el Sevilla, el conjunt blaugrana buscarà seguir la ratxa immaculada de victòries. La temporada passada al Johan, les blaugrana es van imposar per 6 a 1 amb gols de Patri, Ona, Paralluelo, Mariona i un doblet d’Oshoala.

Més notícies aquí