Local

Derbi amb final cruel

El Barça perd 3-4 contra el Sala 5 Martorell amb un gol en superioritat de Juanfran al darrer segon per doble groga de Nico

Partit trepidant i amb final polèmic. El derbi de Segona prometia emocions fortes i ha respost a les expectatives després de 40 minuts igualadíssims i molt disputats. Al final, la doble groga que ha vist Nico a falta de 13” ha permès tenir un últim atac amb superioritat al Sala 5 i Juanfran ho ha aprofitat per donar la victòria al seu equip amb un gol a falta de 4 dècimes. Just abans, el Barça hauria pogut sentenciar amb el joc de cinc.

El Barça ha dut la iniciativa

Tot i la igualtat, el filial blaugrana ha tingut més i millors ocasions durant el partit i s’ha avançat en tres ocasions al marcador, sempre neutralitzades pel conjunt rival. El partit ha arribat amb avantatge blaugrana per 2-1 al descans, i les intervencions del porter visitant Guillem amb el Barça Atlètic atacant amb porter-jugador just abans de l’expulsió de Nico han acabat resultant decisives per entendre el triomf visitant final per 3-4.

Adrià i Rubén a la primera part, i Pol Cano, a la segona, han marcat els gols blaugranes. I el Sala 5 Martorell s’ha acabat imposant amb dianes d’Antoñito, Ibai i un doblet de Juanfran, inclòs el gol decisiu.