Local

Barça - Sydney University: Golejada de rècord (53-23)

Els blaugranes no han tingut cap problema per superar el combinat australià aconseguint la primera victòria del Mundial de Clubs amb una diferència de +30. FOTO: IHF / Kolektiff / Jozo Cabraja

Els de Carlos Ortega han debutat amb una victòria plàcida en el Mundial de Clubs. El Barça ha derrotat al Sydney Uni (53-23) en un partit completament dominat pels blaugranes de principi a fi. A més del triomf, el combinat barceloní ha aconseguit acumular una diferència positiva de 30 gols. El pròxim partit serà aquest diumenge contra Al-Ahly.

Domini total

El Barça ha debutat en el campionat internacional contra un dels rivals més dèbils. Per aquest motiu, Carlos Ortega ha aprofitat per fer una mica de rotacions i sortir amb un onze poc habitual amb força sang jove. El Barça ha estat superior i el combinat australià no ha tingut cap opció.

Els blaugranes han començat a carburar i cada vegada han anat fent més gran la diferència en el marcador. Un parcial de 7-0 pels de Carlos Ortega ha posat el + 10 i d'allà l'escletxa ha anat a més. El resultat ha arribat al descans amb el 27-12.

Pluja de gols amb rècord inclòs

El guió no ha canviat a la segona part. El Barça cada vegada s'ha fet més gran i ha deixat ben clar que ha vingut a pel títol. Jugadors que no havien entrat en la rotació com Ariño, Cikusa i Richardosn han disputat alguns minuts al final del duel. En substitució d'ells altres jugadors han agafat el protagonisme per segellar la victòria com Manuel Ortega amb 9 gols, Makuc amb 7 i Bazan amb 6. Finalment, el resultat ha estat de 53-23 aconseguint així el rècord de gols blaugrana en un Mundial de clubs.

LA FITXA

BARÇA, 53
SIDNEY UNI, 23

Barça: P. de Vargas, Aleix, D. Mem, Bazán, J. Rodríguez, Palomino, M. Ortega - set inicial - Nielsen, Ariño, Blaz Janc, Makuc, Richardson, Petar Cikusa.

Sidney Uni: Klampt, Messerschmidt, DelpireKleineidam, Gregorio, Warrener - set inicial - Goedert, Coindevel, Matlach, Gaulin, Szalkucki, Mauron, L. McCourt, B. McCourt

Parcials: 5-3, 9-5, 14-6, 18-9, 22-10, 27-12 (mitja part) 31-13, 37-15, 41-17, 46-19, 48-20, 53-23

Àrbitres: Ismoilov Khasan, Ismoilov Khusan