Local

El Fundació Barça brilla a Polònia

Els blaugranes superen al Pasjonormalni polonès, a l’Hamburg Alemany i a l’Insuperabili italià, i només cedeixen a la final contra la selecció polonesa

El Fundació Barça ha acabat en una molt meritòria segona posició la ‘European No Barriers Supercup’, un dels tornejos més exigents de la pretemporada, de futbol 7, que s’ha disputat a Wroclaw, a Polònia.

Un gran nivell competitiu

A la fase de grups, el Fundació Barça es va refer de la derrota inicial per la mínima contra Polònia (4-3), i es va acabar classificant per a les semifinals després de guanyar amb solvència al Pasjonormalni també polonès (7-2) i a l’Hamburg Alemany (7-1).

El gran partit del torneig es va disputar a les semifinals i va enfrontar el Fundació Barça contra l’Insuperablili Italià. Va ser un duel brillant i molt igualat, amb gols preciosos, i que no es va decidir fins a l’últim segon amb una diana in-extremis del nois i les noies del Genuine, que es van acabar imposant per 2-1, desfermant l’eufòria a l’expedició blaugrana.

A la final, el rival va tornar a ser la selecció de Polònia, igual que el dia del debut. I el Fundació Barça va tornar a plantar cara al millor equip del torneig tot i acabar cedint per 5-2. 

Un torneig exemplar

La segona edició de la ‘European No Barriers Supercup’ ha resultat tot un èxit, dintre i fora del camp. Durant tota la setmana s’ha viscut un gran ambient de germanor entre tots els equips participants, que també han fet activitats lúdiques com un paintball, una visita al zoo i turisme per la bonica ciutat de Wroclaw. Tornarem segur!  Amb la visita a Polònia s’acaba el tour de viatges que ens ha portat als Estats Units, a Mèxic i a Polònia durant un estiu que quedarà per sempre en el record de tots i totes.

Més notícies aquí