Local

Arrenca un octubre de traca

Els blaugranes disputaran un total de cinc partits, dos de Champions i tres de competició domèstica

Arriba la tardor i amb ella un octubre ple de partits. El FC Barcelona comença un mes molt exigent amb cinc duels claus en la competició domèstica i europea. Els de Hansi Flick rebran a casa al Young Boys, al Sevilla i al Bayern de Múnic i viatjaran fins a Vitòria per jugar contra l'Alabès i Madrid per disputar el primer Clàssic oficial de la temporada.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

Setmana de Champions i Lliga

L'octubre s'inaugura de la millor manera possible. Aquest mateix dimarts dia 1 (21.00 hores CEST), el Barça rep a casa el Young Boys en el que serà el primer duel de la competició europea al feu culer. Després de la derrota a Mònaco, la victòria és pràcticament obligatòria.

La primera setmana del mes acabarà amb un duel de Lliga lluny de casa. Els blaugranes viatjaran fins a Vitòria per disputar la novena jornada de lliga contra l'Alabès (16.15 hores CEST). Després de la derrota a El Sadar, els de Flick intentaran reprendre el camí de la victòria per continuar liderant la competició domèstica.

Contra el Sevilla a casa

Després d'una primera setmana de doble partit, arribarà la calma amb l'aturada internacional de seleccions per als partits classificatoris de la Nations League. Un cop acabi, el Barça reprendrà la competició domèstica amb el duel contra el Sevilla a l'Estadi Olímpic, el diumenge 20 d'octubre a les 21.00 hores CEST.

Set dies de màximes emocions

El desè mes de l'any posarà punt final amb una setmana d'emocions fortes. El dimecres 23 d'octubre els barcelonins rebran al Bayern de Múnic en la tercera jornada de la fase de la lliga de la Champions League. I tres dies després, el dissabte 26 d'octubre a les 21.00 hores CEST, els blaugranes visitaran el Santiago Bernabéu per disputar el primer Clàssic oficial de la temporada. 

Més notícies aquí