Local

Hansi Flick: "Tenim confiança per a guanyar"

El tècnic alemany ha comparegut en roda de prensa en la prèvia del duel europeu contra el Young Boys

Nova semana de doble competició. Els blaugranes afronten un nou partit de Champions, aquesta vegada, però a casa. El Barça rep al Young Boys per estrenar la competició europea a l'Estadi Olímpic. En la previa del duel, Hansi Flick, ha comparegut en roda de premsa i ha explicat com l'equip encara aquest primer duel a casa. 

El contraatac, el punt fort del rival

El Barça està preparat, però cal anar amb precaució. El passat dissabte, l'Osasuna va aconseguir fer mal al combinat blaugrana a través del joc ràpid i els contraatacs. El Young Boys destaca per tenir jugadors forts i ràpides a les línies ofensives. Això el tècnic alemany ho sap i ha preparat el vestuari per afrontar un duel que no serà fàcil: "tot i que el Young Boys no ha començat bé la competició domèstica, és un equip que té bons jugadors i són forts en les jugades de contraatac. Estan motivats i cal estar preparats".

Del duel de l'altre dia a El Sadar han pogut analitzar i treballar els errors i Hansi ha explicat que la clau per evitar les contres és "minimitzar els errors". El míster confia en el fet que podran sobreposar-se al joc ràpid del combinat suís "controlant la pilota i sent fidels a l'estil de joc".

"Volem aconseguir els tres punts"

El Barça encara no ha pogut sumar cap punt en la competició europea. Els culers tenen ganes d'aconseguir la primera victòria i això implica guanyar el partit de dimarts a casa. Segons Flick, "en aquest nou format no es pot especular, no se sap quants punts es necessitaran i cal acumular el màxim".

Qui potser pot ajudar a aconseguir aquesta victòria tan desitjada és Frenkie de Jong. El migcampista es troba en el tram final de la seva recuperació i el tècnic alemany ha confessat que si entra en la convocatòria i depenent de com vagi el partit, l'holandès podrà jugar uns minuts.

Més notícies aquí