Local

FC Barcelona - Young Boys: Hora de vèncer a la Champions

La competició de les estrelles 2024/25 s'estrena a l'Estadi Olímpic amb la necessitat imperial de sumar els tres punts

La Champions! El FC Barcelona obre el mes d'octubre amb la segona jornada de la nova fase lliga de la competició continental. El Young Boys suís és el rival dels de Hansi Flick, que volen sumar el primer triomf europeu i deixar enrere els mals auguris de la derrota en Lliga. Aquest dimarts 1 d'octubre a les 21 hores és hora de vèncer al Vell Continent. 

Moment d'alçar el vol

No va ser la millor estrena. Perquè es van allunyar del camí del triomf a Mònaco amb el 2-1. Tres punts que s'escapaven per començar sumant en el renovat format de la Champions, que obre el segon capítol a l'Estadi Olímpic Lluís Companys amb el Barça-Young Boys. Segon enfrontament dels vuit d'aquesta fase europea on els de Flick només tenen al cap atrapar els tres punts. "Tenim confiança per guanyar", va remarcar Hansi Flick en la roda de premsa. 

Vols venir al Barça vs Bayern de Champions?
No et perdis el partidàs que tindrà lloc a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Compra entrades

Després de la derrota en Lliga davant Osasuna que posava fi a la ratxa triomfal en Lliga, els culers s'han d'aixecar. Han de donar continuïtat a l'orgull que van exhibir a El Sadar en els darrers minuts per intentar capgirar el marcador. Motivació no li falta a una plantilla, tal com va explicar M. Casadó abans del matx, que vol alçar el vol després de patir dos sotracs en aquest mes de setembre. 

T'agrada la nova equipació?
No esperis més i fes-te ara amb la samarreta de la temporada 2024/25
COMPRA ARA

Ombres a Berna

A l'altre costat, el camí a la Champions i a la lliga és pitjor. Actual campió de la Superlliga suïssa, el Young Boys es troba enfonsat en la classificació domèstica de la vigent temporada. Ocupa l'onzena posició de 12 integrants i jugaria una hipotètica ronda de descens si la Lliga acabes. Situació que contrasta amb la història d'aquest equip de la ciutat medieval de Berna, que té en el seu museu 17 títols lliguers. 

Vestits amb el color negre i groc, els de Patrick Rahmen també van caure derrotats en la jornada inaugural. Va ser al seu territori, l'Estadi Wankdorf, i contra l'Aston Villa. Un 0-3 incontestable que els hi va deixar una nova estocada. 

Ara bé, en aquesta Champions no hi ha rival fàcil. Més quan no hi ha cap precedent entre FC Barcelona i Young Boys. Oponents de dinàmiques antagòniques. Si els catalans arriben a aquesta estrena a Montjuïc només havent perdut un dels 28 darrers duels que van obrir el camí de la Champions a casa, els suïssos no s'emporten la dolçor del triomf a domicili des de 1960. És hora de donar continuïtat a aquests bons resultats. És hora de guanyar a la Champions. 

Més notícies aquí