Local

Juvenil A – Young Boys: Busquen la primera victòria europea

(16 hores, Barça ONE) El conjunt blaugrana estrena la temporada continental al Johan Cruyff amb l’objectiu de sumar els primers tres punts després de la derrota a Mònaco

El Juvenil A afronta aquest dimarts (16 hores, Barça ONE) el duel de la segona jornada de la fase lligueta de la UEFA Youth League. El conjunt blaugrana rep el BSC Young Boys a l’Estadi Johan Cruyff, amb l’objectiu de sumar la primera victòria europea de la temporada després de l’ajustada derrota en la primera jornada a Mònaco (4-3).

Amb confiança

L’equip dirigit per Juliano Belletti arriba al partit amb la confiança d’un inici de Lliga immaculat, amb cinc victòries en cinc partits. A això cal sumar-li que les sensacions del joc a Mònaco van ser bones tot i la derrota final. En l’últim partit de la competició domèstica, a més, els blaugrana van superar el Girona (1-2), l’altre equip català que competeix a la Champions (i, per tant, a la Youth League).

Al davant hi haurà un Young Boys que va sumar els tres punts en la primera jornada al seu estadi. Els suïssos van remuntar el marcador contra l’Aston Villa, capgirant el gol inicial dels anglesos (2-1).

En la prèvia del partit, Juliano Belletti i Arnau Pradas van analitzar el rival d’aquest dimarts, destacant que es tracta d’un equip que destaca pel seu poder físic. Davant d’això, també van coincidir a comentar que el Barça haurà de ser fidel al seu estil amb pilota per fer mal al rival.

20 jugadors convocats

En la llista de convocats hi ha quatre novetats respecte de la convocatòria del primer partit a Mònaco. Max Bonfill entra en el lloc de Yaakobishvili, que va convocat amb el primer equip. Landry, Pedro Rodríguez i Dani Ferrer són les altres novetats en la llista.

Els 20 jugadors convocats són els següents: Eder Aller, Max Bonfill, Landry, Leo Saca, Walton, Eman Kospo, Xavi Espart, Guillem Víctor, Jofre Torrents, Pedro Rodríguez, Pedro Soma, Brian Fariñas, Quim Junyent, Pedro Fernández, Juan, Dani Ferrer, Jan Virgili, Arnau Pradas, Hugo Alba i Òscar Gistau.

Més notícies aquí