Local

Frenkie de Jong torna 162 dies després

El migcampista ha tornat a calçar-se les botes després de cinc mesos per disputar els darrers minuts del duel europeu entre el Barça i el Young Boys

Frenkie de Jong ha tornat a vestir-se de curt 162 dies després. L'última vegada que es va veure l'holandès amb l'elàstica blaugrana va ser el passat 22 d'abril en el Clàssic del Santiago Bernabéu. Va ser aleshores quan el jugador en un xoc amb Fede Valverde va patir un greu esquinç al turmell dret.

Fes-te amb la samarreta de Frenkie De Jong!
Llueix la samarreta del migcampista holandès
COMPRA-LA ARA

Des d'aquell dia ja han passat més de cinc mesos i després d'una llarga i dura recuperació, el migcampista ha tornat a trepitjar el terreny de joc per disputar els darrers minuts del duel de Champions League contra el Young Boys a l'Estadi Olímpic. La seva reaparició s'ha materialitzat en el minut 75 quan ha entrat substituint ni més ni menys que Lamine Yamal. En total ha disputat 18 minuts que han fet tornar a somriure a Frenkie de Jong i a l'afició culer.

De fet, el migcampista ha sortit enmig d'un fort aplaudiment de tot l'Estadi Olímpic que ja l'ha rebut com calia quan ha sortit a escalfar.

 

 

Més notícies aquí