Local

El gruix dels Esports Amateur comença la temporada 2024/25

Fins a sis disciplines tenen competició ja aquest cap de setmana

La temporada 2024/25 ja funciona pràcticament a ple rendiment en els Esports Amateurs del FC Barcelona. I és que fins a sis seccions no professionals tindran ja aquest cap de setmana partits de Lliga de les seves disciplines, un cop finalitzades les pretemporades i els tornejos d’estiu.

Debuts del rugbi i el voleibol

El Barça Rugbi estrena la temporada del centenari a domicili. El XV blaugrana saltarà a la gespa per a la Jornada 1 de Divisió d’Honor el diumenge, a les 12.30h, al camp del Silicius Alcobendas.

També viuran la seva estrena tant el voleibol masculí com el femení. Els nois de Fredinson Mosquera debutaran a la Superlliga Masculina 2 a casa, al pavelló de La Salle Bonanova, també diumenge (11.15h) i contra l’UBE L’Illa Grau.

El Barça CVB començarà la seva temporada a la Liga Iberdrola, màxima categoria nacional, un dia abans, el dissabte (16h), a la pista de l’Ocisa Haro Rioja Voley.

Temporades ja començades

Per la seva banda, el Barça CBS de bàsquet femení juga el seu primer partit de Lliga Femenina Challenge a casa, el dissabte a les 20.30h. Les blaugranes, que van perdre en el seu debut a Barakaldo (77-57), buscaran la primera victòria contra el Lima Horta.

El hockey herba és l’esport que porta ja més minuts acumulats. Tant l’equip masculí com el femení han jugat tres jornades de Lliga, ambdós a la màxima divisió espanyola, i afronten aquest dissabte el seu quart compromís contra el mateix rival.

Els nois, situats a mitja taula de la Liga MGS, amb 4 punts, reben a Pau Negre el Club de Campo (16h), un dels equips més forts de la categoria. Les noies, per la seva banda, fan el viatge invers i visiten el Club de Campo (16.30h), buscant puntuar per primer cop aquesta temporada a la Liga Iberdrola. La missió, al camp del líder, no serà gens fàcil.

Encara ha de començar la temporada 2024/25 l’equip de bàsquet en cadira de rodes, l’UNES Barça, que afronta l’any a Segona Divisió, el tercer graó a nivell nacional. També continuen amb la seva preparació els esports de gel, que mantenen els seus entrenaments a les pistes de Puigcerdà, Andorra i Vielha.

Més notícies aquí