Local

Definits els dorsals de la temporada 24/25

Pablo Álvarez (7), Ferran Font (24) i Sergi Aragonès (55) ja han escollit el seu dorsal

Aquest proper dissabte, 5 d’octubre, el primer equip d’hoquei patins disputarà la semifinal de la Supercopa davant el Deportivo Liceo. El tècnic blaugrana, David Cáceres, disposarà per primera vegada de la plantilla del primer equip al complet, amb el retorn dels internacionals i l’única excepció de Xavi Barroso, que continua recuperant-se de la lesió que va patir abans del Mundial. I els jugadors, ja han escollit els seus dorsals.

Les tres noves incorporacions ja han fet la seva tria. Pablo Álvarez lluïrà el ‘7’ a l’esquena, el número que ja duia en la seva anterior etapa al Club i que el va dur a convertir-se en el màxim golejador històric de l’OK Lliga. Ferran Font ha decidit canviar de número en aquesta nova etapa com a blaugrana. Amb l’Sporting portava el ‘9’ i ara ha triat el ‘24’. El mateix passa amb Sergi Aragonès. Amb el Reus Deportiu duia el ‘6’, mentre que ara ha escollit el ‘55’. 

Eloi Cervera, que aquesta temporada ja té fitxa del primer equip, ha seleccionat el ‘72’. La resta de jugadors que ja formaven part de la plantilla seguiran amb els números que portaven la temporada passada. El capità Sergi Fernández amb el ‘10’, Carles Grau amb el ‘58’, Alabart amb el ‘3’, Matias Pascual amb el ‘4’, Xavi Barroso amb el ‘26’, Marc Grau amb el ‘28’ i Sergi Llorca amb el ‘44’. 

 

Més notícies aquí