Local

La UEFA Women's Champions League torna a l'Estadi Johan Cruyff

Les entrades per als partits contra el Hammarby i el St. Pölten ja estan disponibles

Les actuals campiones d’Europa estan a punt de començar a lluitar novament per revalidar el títol en aquesta temporada 2024-2025, amb una estrena fora de casa contra el Manchester City Women el proper dimecres 9 d’octubre a les 21h.  

Les de Pere Romeu s’estrenaran a fora però, només una setmana després, el proper dimecres 16 d’octubre a les 21h en el partit d’anada contra el Hammarby suec corresponent a la Jornada 2 de la fase de grups, es retrobaran amb la seva infal·lible afició; la mateixa que les va acompanyar a Bilbao per a aconseguir el títol el passat mes de maig i que les acompanya en totes les seves fites, a casa, a l’Estadi Johan Cruyff. 

Aproximadament un mes més tard, el dimarts 12 de novembre a les 18:45h, les blaugranes tornaran a fer gaudir a l’afició culer a casa, en el partit d’anada corresponent a la Jornada 3 contra el St. Pölten austríac.

Les entrades per als partits contra els dos rivals campions de Lliga en els seus respectius països el curs passat ja estan disponibles, a partir de 16€ i amb un descompte del 50% per a socis i sòcies (1 entrada per soci/sòcia).

Aquestes entrades també es poden adquirir a través del PACK UEFA WOMEN'S CHAMPIONS LEAGUE 24-25, disponible a partir de 75€ i amb un descompte del 10% per a socis i sòcies (1 pack per soci/sòcia).

El següent partit de Champions a territori blaugrana ja es celebrarà, ni més ni menys que a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, el dimecres 18 de desembre a les 18:45h en la Jornada 6, que suposarà la tornada contra el Manchester City Women; segon a la Premier el curs passat, empatat a punts amb el Chelsea.

El Club anunciarà properament de la venda d’entrades per a aquest partit.

Més notícies aquí