Local

El Clàssic, al Qatar

Els Barça Legends jugaran davant el Real Madrid Leyendas el 28 de novembre al Qatar

Un dia abans de la celebració del 125è aniversari del Club, els Barça Legends s’enfrontaran al Real Madrid Leyendas al Khalifa Stadium de Qatar. El partit tindrà lloc el 28 de novembre a les 18 hores de Barcelona (19 h locals) i significarà la tercera vegada que s’enfronten tots dos conjunts. La primera va ser l’any 2017 on els blaugranes van vèncer per 2-3 amb doblet de Ludovic Giuly i Simao. La següent ocasió que es van tornar a veure les cares, la victòria va caure del cantó del conjunt blanc per 3-2 el juliol del 2021. En aquella ocasió els golejadors culers van ser Ronaldinho de penal i Jofre

Llista per confirmar

Tot i que la llista de convocats per part de l’entrenador Albert Ferrer encara no està tancada, s’aniran donant els noms dels jugadors que viatjaran fins a Qatar els propers dies. 

Què són els Barça Legends

Els Barça Legends és un programa creat l’any 2016 que es gestiona directament des del Club, que consisteix a integrar exjugadors del Barça a través d’un projecte estable de col·laboració professional amb el Club que contribueix a la globalització de la marca Barça arreu del món donant a conèixer els valors del Club a través seu.

Més notícies aquí