Local

El FC Barcelona incorpora Wojciech Szczęsny

El porter polonès signa fins al final de la present temporada

El FC Barcelona i el jugador Wojciech Szczęsny han arribat a un acord per a la seva incorporació fins el 30 de juny del 2025.

Un currículum envejable

Tot i que el nou porter blaugrana arriba en una situació molt particular, és innegable que el seu currículum ofereix totes les garanties possibles. Al llarg de la seva carrera, que semblava haver-se acabat el passat mes d’agost, ha defensat les porteries de grans equips del continent com l’Arsenal, la Roma o la Juventus, després de sortir de la seva Varsòvia natal amb 16 anys.

Hereu de Buffon a la Juve

A Londres, l’Arsenal li va obrir les portes de l’elit, i després de foguejar-se amb una cessió al Brentford, va fer-se un lloc amb els gunners durant un lustre, guanyant dues FA Cup i una Community Shield. De Londres va passar a Roma, on hi va estar dues temporades, consolidant-se com un dels porters més fiables de la Serie A, i d’Europa. Això ho va veure la Juventus per a elegir-lo com l’hereu de Gianluigi Buffon.

Vols saber més de Szczęsny?
Coneix millor el nou porter del Barça a través de 10 curiositats seves
LLEGIR MÉS

Amb títols i experiència internacional

A Turín ha estat tan important que hi ha jugat les últimes set temporades, des del 2017, que li han servit per omplir el seu palmarès amb tres Lligues, tres Copes i dues Supercopes. En total, al llarg de la seva trajectòria, acumula més de 500 partits de màxima exigència, i un bon grapat, concretament 75, a la Champions League.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra entrades

A més, amb la selecció polonesa ha estat internacional fins a 84 vegades, disputant dos Mundials i quatre Eurocopes, on va coincidir durant més d'una dècada amb Robert Lewandowski, l'únic integrant del primer equip blaugrana amb qui ha compartit vestidor.

 

Més notícies aquí