Local

“La Llotja del 125”, el nou vídeopòdcast de Barça One amb motiu del 125è aniversari del Club

Aquest nou contingut audiovisual s’estrena el proper 15 d’octubre amb un episodi amb Joan Laporta i David Carabén, que servirà per presentar el cartell oficial de l’efemèride així com un avançament del calendari d’activitats de l’aniversari

Barça One estrena el proper 15 d’octubre a les 19.00 hores un nou videopòdcast anomenat “La Llotja del 125”, que serà el principal contingut que produirà la plataforma gratuïta de streaming del FC Barcelona per commemorar el 125è aniversari del Club.

L’espai estarà conduït pel comunicador Andreu Juanola i comptarà en cada episodi amb diferents convidats per debatre i analitzar els grans temes de l’imaginari culer. En aquest videopòdcast, que s’emetrà sempre en directe des de diferents ubicacions, es parlarà, per exemple, de l’Estil Barça i de totes les seves derivades; de la identitat i la globalitat de la institució; de les grans victòries esportives; dels grans herois i heroïnes que amb els seus gols han contribuït a fer gran el Club, entre altres temes que no poden faltar mai en una conversa entre barcelonistes apassionats.

Primer episodi amb Joan Laporta i David Carabén

El videopòdcast s’emetrà mensualment durant tota la temporada per donar continuïtat a l’efemèride a la qual el Club arriba al mes de novembre. Per la seva banda, l’Àrea Social del Club habilitarà un formulari perquè els socis i sòcies que ho desitgin puguin assistir en directe com a públic, de manera exclusiva, als diversos episodis programats.

“La Llotja del 125” s’estrenarà el dia 15 amb un episodi que s’emetrà en directe des de l’Auditori 1899 del Club. En aquest primer programa es comptarà amb la participació del president Joan Laporta i del Comissionat del 125è Aniversari, David Carabén, i es donarà a conèixer el cartell oficial de la celebració, a més dels primers detalls de l’agenda d’actes que tindran lloc durant els propers mesos per commemorar aquesta fita del Club.

Més notícies aquí