Local

El primer duel a casa es jugarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper!

(Dissabte 5, 18.00 hores) Les de Loren González buscaran la primera victòria de la temporada a la LF Challenge davant del Lima Horta

La plantilla entrenada per Loren González ja ha quedat immortalitzada amb la fotografia de la temporada 2024/25, que compta amb la majoria de la plantilla renovada respecte el curs anterior.  El canvis suposen un temps de marge per créixer i aprendre els nous mecanismes, però la il·lusió és màxima per afrontar el repte que tenen per endavant.

Arriba el debut com a locals. Les de Loren González debuten a casa contra el Lima Horta, que també busca la primera victòria. Les blaugranes necessiten l’ajuda de l’afició per començar amb bon peu el primer duel que tindrà lloc al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper (dissabte 5, 18.00 hores). Serà el primer de tres partits que es disputaran durant aquest mes d’octubre com a locals. I també suposarà la reedició de l’última final de la Lliga Catalana LF Challenge 2024, que va acabar amb derrota blaugrana (51-65). 

Les blaugranes van iniciar el camí a la LF Challenge amb derrota a la pista del Barakaldo (77-57), malgrat els 14 punts de Faustine Parra, una de les més destacades juntament amb Bintou Lo (10), Martina Vizmanos (10) i Martyna Petrenaite (9). No va ser suficient davant un rival que estrenava categoria i que va comptar amb l’ajuda d’un públic que va omplir el seu pavelló. Aquesta vegada, les blaugranes volen canviar el guió jugant com a locals i amb el suport de l'afició de la seva banda. 

Més notícies aquí