Local

Joan Laporta: "Confiem en tenir una gran participació en l'Assemblea"

En un acte organitzat per la Fundació Cruyff, el president del FC Barcelona ha fet un anàlisi de l'actualitat blaugrana

Aquest dijous, el president del FC Barcelona i de la Fundació FC Barcelona, Joan Laporta, ha participat en l’Open Day de la Fundació Cruyff al Complex Esportiu Municipal la Mar Bella de Barcelona. Un acte en què Joan Laporta ha aprofitat per fer un repàs de l'actualitat de l'equip de Hansi Flick, així com de l'Assemblea General Ordinària convocada per al proper 19 d'octubre

"És telemàtica perquè així ho posava en el nostre programa electoral. És més, tots els altres candidats també ho portaven en el seu programa. És una evidència, perquè així ho diuen els resultats, que és més participativa. Així doncs, confiem en què hi hagi una alta participació, més que si fos presencial, com ha passat en totes les Assemblees que hem fet fins ara", ha comentat el President en referència a l'Assemblea. 

 

A més, ha volgut aprofitar per agrair l'afició pel suport incondicional rebut i ha valorat molt positivament la feina feta per Flick i per Deco: "Vull fer un agraïment al Hansi Flick, al seu staff, al Deco i a la seva comissió esportiva. Però sobretot als socis i sòcies, penyistes, aficionats i aficionades que ens han fet confiança. Han estat conscients que era un moment molt important en la història del Club i que s'havia de donar suport i estabilitat. Això ha fet possible que puguem promocionar jugadors del planter al primer equip, que puguem incorporar jugadors de molt nivell. Per tant, sí, la sensació que tinc és d'agraïment perquè ens han ajudat a poder aconseguir tot això".

Més notícies aquí