Local

Barça-Deportivo Liceo: A per la Supercopa!

(18.30 hores, Esport3) Els blaugranes s’enfronten aquest dissabte al conjunt amfitrió a Riazor, amb l’objectiu d’accedir a la final

Arriba l’hora de la veritat. La pretemporada ja és passat i els blaugranes afronten la Supercopa d’Espanya amb l’objectiu de revalidar el títol per tercer any consecutiu. No serà gens fàcil. Per començar, aquest dissabte disputen les semifinals contra el conjunt amfitrió, el Deportivo Liceo (18.30 hores, Esport3), amb tot el que suposa jugar com a visitant a Riazor. I a aquest fet, cal sumar-hi que el tècnic blaugrana David Cáceres tot just portarà cinc entrenaments dirigits amb els mundialistes ja reincorporats amb els seus companys. Però pel tècnic, no hi ha excuses. 

“Contents que després de dos mesos d’entrenar sense part de l’equip, puguem competir per un títol en una pista mítica com la de Riazor. Estem intentant que s’adaptin el més ràpid possible al que demanem, perquè vulguis o no, venen d’un gran estrès competitiu”.

Un duel d'alt voltatge entre dues plantilles renovades

El Deportivo Liceo ha canviat algunes de les seves peces respecte la temporada passada, però manté l’entrenador, Juan Copa, i els seus jugadors insígnia com César Carballeira o Dava Torres. Han incorporat dos dels jugadors que més van ressonar pels pavellons de l’OK Lliga el curs anterior, Arnau Xaus i Nil Cervera. 

“Lluitem per un títol molt important, en una pista difícil, amb un equip que s’ha reforçat molt bé amb grans jugadors, amb un entrenador que fa molt bé les coses i nosaltres anem amb la idea de guanyar, de fer un partit seriós i passar a la final.”

Sobre aquest fet, Ferran Font, una de les cares noves, ha afegit que: “tenia ganes de tornar a casa, de viure una experiència nova, de poder lluitar pels títols a la meva terra. Estic aquí per sumar, donaré el màxim com faig sempre i, tant de bo, pugui ajudar a guanyar títols i a fer que el Club continuï creixent encara més”. 

 

Amb l'única absència de Barroso

Els blaugranes viatgen aquest vespre cap a La Corunya amb les maletes carregades d’il·lusió per intentar aconseguir el primer títol de la temporada 24/25. Per fer-ho, hauran de superar al Deportivo Liceo a la semifinal en la que suposarà la reedició de la final d’aquesta competició del curs anterior i, en cas de classificar-se, superar la final de diumenge (11.30 hores) contra el guanyador del duel entre el Reus Deportiu i el Noia Freixenet. David Cáceres compta amb una convocatòria amb 10 jugadors. Tota la plantilla del primer equip està disponible, a excepció de Xavi Barroso, que és baixa per lesió. 

 

Més notícies aquí