Local

Els blaugranes convocats per a l'aturada internacional

En aquesta parada del mes d'octubre els culers disputaran amb les seves respectives seleccions partits classificatoris per competicions continentals

Un mes després de la primera aturada de la competició domèstica, tornen els compromisos internacionals. Des del pròxim 10 d'octubre fins al 15, es disputa la segona finestra classificatòria de la Nations League. Un cop s'acabi la novena jornada de Lliga, alguns blaugranes es concentraran amb les seves respectives seleccions per afrontar els duels de l'aturada d'aquest mes.

Quatre cap a Las Rozas

El divendres 4 d'octubre es va saber la llista de convocats amb més representants blaugrana. Ha estat la convocatòria de la selecció espanyola per disputar la tercera i la quarta jornada de la UEFA Nations League. Pedri, Ferran, Lamine Yamal i Cubarsí jugaran contra Dinamarca el dissabte 12 d'octubre a les 20.45 hores CEST i contra Sèrbia el dimarts 15 d'octubre, també a les 20.45 hores CEST.

Kounde amb França

El defensa és un fix en les files de Deschamps. Jules Koundé s'incorpora a la selecció francesa amb l'objectiu d'aconseguir dues victòries en els classificatoris per a la Nations League. El primer repte del "les bleus" serà Israel el 10 d'octubre a les 20.45 hores CEST i després s'enfrontarà a Bèlgica el dia 14 a la mateixa hora.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra entrades

Santi Dènia crida a Pablo Torre i Casadó

Com ja va sent habitual, en la selecció espanyola sub-21 també hi ha presència blaugrana. En aquest cas Pablo Torre i Marc Casadó es posaran sota les ordres de Santi Dènia per afrontar la fase de classificació de l'Eurocopa Sub-21. Els espanyols s'enfrontaran a Kazakhstan el pròxim dia 10 (20.30 hores CEST) i a Malta el dimarts 15 a les 18.00 hores CEST.

Raphinha retorna amb el Brasil

Després de no anar a la convocatòria del setembre, Raphinha torna a anar amb la selecció del Brasil. En aquesta finestra el combinat verd-i-groc disputaran dos duels classificatoris per a la Copa del Món. El primer serà contra Xile el divendres 11 a les 2.00 hores CEST i el segon contra el Perú el dimecres 16 a les 2.45 hores CEST.

Lewandowski, un fix amb Polònia

El Pitxitxi no podia faltar en aquesta finestra de seleccions. Robert Lewandowski té apuntats a l'agenda dos partits com a local, a l'Estadi Nacional de Polònia, de la Lliga de les Nacions. Primer contra Portugal i, després, contra Croàcia. 

Més notícies aquí