Local

Alabès - Barça: Vitòria i l'objectiu de tornar a guanyar

Els de Hansi Flick visiten Mendizorroza amb la idea d'oblidar la derrota contra l'Osasuna i recuperar el camí del triomf a la Lliga

El FC Barcelona juga aquest diumenge la jornada 9 de la Lliga. I ho fa en una visita complicada, contra l'Alabès a Mendizorroza (16.15 hores), amb l'objectiu de tornar a sumar els tres punts. 

T'agrada la tercera equipació?
No esperis més i fes-te ara amb la tercera equipació de la temporada 2024/25
COMPRA!

Perquè l'equip de Hansi Flick vol passar pàgina de la derrota contra l'Osasuna el cap de setmana passat i tornar al camí del triomf a la Lliga abans de l'aturada pels compromisos internacionals. 

Al davant hi haurà un rival que no ho posarà fàcil, que a casa es fa fort i que actualment ocupa la zona mitja de la taula. Amb 10 punts, després de 3 victòries (dues a casa), 1 empat i 4 derrotes, l'equip de Luís García Plaza voldrà donar una alegria a la seva afició.

Especialment perquè des del 2001 que l'equip vitorià no viu un triomf davant del Barça com a local. Des de llavors, 3 empats i 6 victòries a favor dels culers, l'última la temporada passada per 1-3 amb gols de Lewandowski, Gundogan i Vitor Roque. 

 

Les convocatòries

Per part de l'Alabès, Luís García Plaza no podrà comptar amb els lesionats Sedlar i Guridi, que no han entrat en la convocatòria. Abqar, Mouriño i Novoa són dubte.

Per part del Barça, Hansi Flick no podrà comptar amb les baixes ja conegudes de Ter Stegen, Araujo, Christensen, Gavi, Fermín i Olmo. El nou porter del FC Barcelona Wojciech Szczęsny encara no ha entrat en la convocatòria. 

Més notícies aquí