Local

Reus - Barça: Campions de la Supercopa (0-1)

Un gol de Sergi Aragonés a 4 minuts per al final significa el primer títol de l'equip de David Cáceres en aquesta temporada 24/25 // FOTO: Manu Boutureira

El Barça d'hoquei patins 24/25 ja té el seu primer títol. Es tracta de la Supercopa d'Espanya, després que els culers hagin guanyat la gran final contra el Reus Deportiu, al Pazo dos Deportes de Riazor (0-1). Un partit que suposa, doncs, el primer títol de David Cáceres com a entrenador de l'equip blaugrana, en la tercera Supercopa consecutiva de la secció i la catorzena de la història. El gol de Sergi Aragonés a 4 minuts per al final ha decantat la balança a favor del Barça, que ha guanyat sis de les vuit finals que ha disputat contra el Reus. La d'aquest diumenge, molt igualada.

Final que, cal recordar, no ha pogut jugar Marc Grau, expulsat a les semifinals contra el Liceo. La convocatòria l'ha completat Jan Curtiellas, que ha arribat aquest mateix diumenge al matí a terres gallegues.

Molta igualtat sobre la pista

Ha costat molt que el marcador s'obrís. De fet, no ho ha fet fins al tram final. Uns primers minuts de tempteig han estat el reflex del que s'ha vist sobre la pista, amb molta igualtat però sense gaires ocasions de perill. En el primer temps ni Càndid Ballart ni Carles Grau han hagut d'intervenir pràcticament. Tampoc en els primers minuts del segon temps, amb combinacions però sense arribades clares.

Sergi Aragonés decideix

El pas dels minuts, però, ha anat activant el Barça, que ha començat a rondar la porteria rival. Les més destacades han estat un u contra u que ha aturat Ballart davant Alabart (min 35) i la bola al ferro de Sergi Aragonés (min 40).

Però, finalment, el gol que ha trencat el 0-0 ha arribat a falta de 4.06. Una diana, ja decisiva, que s'ha consumat en un contraatac culer comandat per Pablo Álvarez, després d'un xut perillós de Martí Casas, que ha acabat amb assistència d'Alabart i gol de Sergi Aragonés (0-1, min 46).

Això ha despertat el Reus que, ja sense res a perdre, ha buscat Carles Grau amb molta insistència. De fet, ha tingut una pilota al pal. El Barça, però, s'ha defensat bé i ha pogut mantenir aquest 0-1 que li ha donat la 14a Supercopa de la seva història. La temporada 24/25, doncs, comença amb una gran alegria.