Local

Sestao River - Barça Atlètic: Continuen sumant a domicili (2-2)

Unai, amb un doblet, ha estat el barcelonista més encertat en un matx que ha viscut diferents episodis

Empat vibrant. El Barça Atlètic ha sumat la segona igualada consecutiva lluny del Johan Cruyff després de l'empat al camp del Sestao. Ben aviat, Unai ha avançat els culers, que han encaixat dos cops en servei de cantonada. Però mostrant caràcter i ganes, han pogut situar l'equilibri final gràcies al penal transformat per Unai. 

Inici rodo

Amb energia positiva. Així ha començat el Barça Atlètic el seu partit a Las Llanas. Perquè Unai ha firmat un gol matiner després d'una triangulació culer, només enfosquida per un rebuig en l'interior de l'àrea. El 0-1 no ha canviat el guió del matx. Enmig d'un verd que ha dificultat el control de la pilota, el Barça s'ha mostrat ordenat per portar la batuta. Guillermo ha continuat sumant mèrits per eixamplar el marcador, sense sort. 

L'aplom barcelonista no ha evitat el creixement del Sestao River. Capaç de testar els guants d'un debutant Eder Aller, concentrat per negar el gol, i acréixer les estadístiques ofensives. Inalterables tot i el context més desordenat que s'ha vist abans del descans. Perquè els d'Albert Sánchez també han posat intensitat en una bona primera meitat. 

Cop només iniciar la represa

Per reprendre el joc, ocasió de Toni Fernández. El Barça Atlètic ha perdonat i el Sestao River ha materialitzat. En un servei de cantonada desafortunat, Sergi ha estat atent per caçar el rebot de Cuenca i enviar l'empat al fons de la xarxa. Si l'inici de partit havia estat prolífic per als culers, el començament de segona meitat ho ha estat a l'altre costat. 

Un context amb més equilibri no ha impedit que el Barça Atlètic es plantés a l'àrea de Herrerín. Sense tanta capacitat d'imposar el joc, els d'Albert Sánchez han maldat per sacsejar les ocasios. Però quan han pogut desenvolupar el seu estil, ha arribat una ocasió claríssima. El mateix Unai ha vist el gol tan a prop, després d'una jugada perfectament triangulada, que ha reunit tantes ganes que ha enviat la pilota per sobre del travesser. 

Emoció fins al final

Quan millor estava el Barça Atlètic, ha arribat el gol del Sestao. De nou, un córner ha estat senyal de malaurança culer. Un 2-1 de Córdero que no s'esperava. Unint cor i cap, el Barça Atlètic ha anat decidit a l'empat. I ha arribat des del punt de penal. Cedric ha estat agafat a l'interior de l'àrea i les ganes d'Unai han tornat a posar l'empat. Tot en un ocàs que els culers han afrontat amb un home més. 

Només Herrerín ha evitat que el Barça Atlètic s'endugués els tres punts de Las Llanas. La primera victòria ha domicili s'ha resistit, però els blaugranes continuen sumant lluny de l'Estadi Johan Cruyff. 

FITXA DEL PARTIT

Sestao River, 2
Barça Atlètic, 2

Sestao River: Herrerín, Cordero, Gálvez, Blanco, Markel, Sergi (Álvarez, min 56), Gómez (Antón, min 70), Leandro (Barandalla, min 87), Planas (Miranda, min 87), Bustillo i Etxaniz (Diego Aznar, min 56) 
Barça Atlètic: Eder Aller, Trilli (Landry, min 68), Pau Prim (Pedro Soma, 92), Unai, Cortés, Rubén López, Guillermo, Olmedo, Cedric, Cuenca (Juan Hernández, min 83) i A. Fernández (Darvich, min 68)

Gols: 0-1, Unai (min 12); 1-1, Sergi (min 49); 2-1, Cordero (min 82); 2-2, Unai (min 90) (penal)

Àrbitre: Cueto Amigo. Ha amonestat amb targeta groga els locals Gómez (min 33), Gálvez (min 33), Bustillo (min 43), Álvarez (min 60, expulsat per una segona groga al minut 90), Herrerín (min 76), Anton (min 89), Markel (min 90) i els visitants Cortés (min 69) i Cuenca (min 70)

Més notícies aquí