Local

Els Barça Legends jugaran a Curitiba el proper 17 de novembre

L’anunci va tenir lloc ahir a la seu de l’Hospital Pequeño Príncipe amb la presència d’Adriano Correia

Els Barça Legends tornaran a jugar un partit el proper 17 de novembre davant de Pelé Pequeno Príncipe Legends, un combinat de jugadors brasilers de talla mundial a les 19.30 h locals (00.30 h a Barcelona) a l’estadi Ligga Arena propietat del Club Athletico Paranaense. 

L’acte va ser presentat ahir a la tarda a l’estadi del club brasiler, i va comptar amb la presència de l’exjugador Adriano Correia i de Josep Maria Meseguer, responsable dels Barça Legends. Fernando Prass i Ricardinho han estat les cares visibles del conjunt brasiler a l’acte, que també ha comptat amb la presència del director tècnic de la Selección Pelé Pequeno Príncipe Legends, Carlinhos Neves. També van estar presents la consellera del Pequeno Príncipe i filla de Pelé, Flávia Kurtz Arantes do Nascimento, i el director corporatiu del complex, José Álvaro Carneiro.

Recaptació a favor de l’Instituto de Pesquisa Pelé Pequeno Príncipe

Els beneficis del partit aniran destinats a la Fundació FC Barcelona i a l’Instituto de Pesquisa Pelé Pequeno Príncipe. Aquest institut es va crear per contribuir a la reducció de la mortalitat infantil i juvenil mitjançant la investigació de malalties complexes que afecten aquesta població, amb la finalitat de trobar nous mètodes de diagnòstic i formes de tractament més positius i menys costosos per a aquestes malalties. 

Per la serva part, la Barça Fundació, la missió de la qual és millorar la qualitat de vida de nens, nenes i joves vulnerables, cedirà la seva part de la recaptació del partit a l'Instituto per contribuir així a la reducció de la mortalitat infantil i juvenil al Brasil.

Una llista de convocats de luxe

Albert Ferrer ha convocat José Edmílson, Giovanni da Silva, Adriano Correia, Javier Saviola i Edgar Davids, entre d'altres, i la resta de jugadors de l'expedició culer s’anunciaran els propers dies. Entre els jugadors rivals destaquen noms con Cafú, Tinga, Alex Meschini, Fernando Prass, Ricardinho i Diego Lugano.

Què són els Barça Legends

Els Barça Legends és un programa creat l’any 2016 que es gestiona directament des del Club, que consisteix a integrar exjugadors del Barça a través d’un projecte estable de col·laboració professional amb el Club que contribueix a la globalització de la marca Barça arreu del món donant a conèixer els valors del Club a través seu.

Més notícies aquí