Local

El Barça CVB no pot puntuar en la seva estrena

L'equip femení va caure (3-0) a casa de l'Ocisa Haro La Rioja

El Barça CVB no va poder puntuar en el seu debut a la Lliga en aquesta temporada 2024/25. El femení estrenava el curs a la Superlliga 1, la Lliga Iberdrola, a casa de l’Ocisa Haro La Rioja. Les locals, un clàssic a la categoria, no van donar opció a les blaugranes (3-0).

Davant un pavelló ple i una màxima expectació, les locals van haver de suar de valent en el primer set. Les blaugranes es van fer fortes des del bloqueig i la defensa, portant l’Haro al límit. Les de La Rioja, però, van imposar la seva experiència per posar el 25-23.

Les millors armes del primer set no van estar a la mateixa alçada en el segon (25-17). El Barça CVB no va trobar aquesta agressivitat en el servei, i això va donar ales a l’Ocisa Haro La Rioja.

Quan les locals es prometien un tancament fàcil de partit, les blaugranes van tornar a treure la versió de la primera mànega. Les catalanes van ajustar el set fins al 25-22 que posava també el 3-0 i final al partit. El duel va deixar el debut d’Anna Busquets, amb només 16 anys.

El Barça CVB vol agrair el gran tracte rebut per part de l'afició, directiva i personal del Club Voleibol Haro. Aquesta setmana, diumenge 13, a les 17:00 al Pavelló de la Marina, temps per al derbi local contra el DSV CV Sant Cugat, que es va imposar a un dels equips cridats a estar a la part alta de la taula com és el Tenerife Libby's La Laguna.

Més notícies aquí