Local

Centrats ja en el debut a la lliga

El Barça prepara el partit de diumenge a Múrcia amb vuit efectius del primer equip i pendents encara del retorn al grup de Dyego, Pito i Touré

Tino Pérez prepara el partit ElPozo-Barça de diumenge que ve a les 12:30h (en directe per Esport3 i RFEFTV) amb vuit efectius del primer equip.

A l’espera de les incorporacions encara dels campions del món Dyego i Pito, que arrossega una lesió i pendents d’avaluar el seu estat, i també del retorn francès Touré, ara mateix Tino compta amb els següents efectius disponibles per diumenge: els porters Dídac i Feixas; els tanques Antonio i Erick Mendonça; els ales Matheus i Eric Martel; i els pivots Álex Yepes i Fits. 

Els jugadors del filial Ortas, Aniol, Viedma, Adrià Sánchez, Pol Cano i el porter Iker també treballen amb el grup pensant en el partit de diumenge a Múrcia.

El divendres, fotografia oficial

El divendres que ve dia 11/10 a les 10h l’equip farà un Media Day de prèvia d’inici de lliga amb la plantilla ja al complet. Serà al pavelló de futbol sala de la Ciutat Esportiva i s’aprofitarà per fer la fotografia oficial d’equip amb el directiu Aureli Mas, mentre que Tino Pérez compareixerà davant dels mitjans per parlar del debut a la pista de ElPozo.

Més notícies aquí