Local

El brutal inici de Lewandowski

El davanter polonès és el jugador de les principals lligues europees que suma més gols en aquest inici de temporada 24/25

Robert Lewandowski està en ratxa. El davanter polonès està fent un inici de curs impecable i s’ha convertit en una peça imprescindible per a Hansi Flick. En el total dels 894 minuts jugats ja suma 12 gols, comptant les 9 jornades de Lliga i els dos partits de Champions.

Uns números que el col·loquen com el màxim golejador de les principals lligues europees, superant l’estrella del Manchester City Erling Haaland, que n’acumula 11 (10 a la Premier i 1 a la Champions).

Vols la samarreta de Lewandowski?
Fes-te ara amb l'equipació del golejador barcelonista
COMPRA-LA!

Pitxitxi a la Lliga

Dels 12 gols marcats pel polonès, 10 són a la Lliga, competició en què lidera la classificació 'Pitxitxi'. Ho fa amb marge, ja que el següent en la llista és Ayoze Pérez, del Vila-real, amb 6 gols.

Només a les campanyes 2015/16 (13), 2019/20 (13) i 2020/21 (12) va tenir una arrencada millor en la seva carrera. Al curs 21/22 també va anotar 10 gols. En totes quatre temporades Lewandowski jugava al Bayern de Munic. 

En total, des que va arribar al Barça l’estiu del 2022, Robert Lewandowski ha marcat 71 gols en 106 partits en totes les competicions, amb 19 assistències incloses. Només a la Lliga ha fet 52 dianes en 78 enfrontaments.

Ewa Pajor, també Pitxitxi a la Lliga F

Si al primer equip masculí el davanter polonès és el màxim golejador de la Lliga amb 10 gols en 9 jornades, al primer equip femení també una davantera polonesa és la màxima realitzadora en aquest inici de Lliga F. I és que Ewa Pajor ja suma 6 gols en 5 jornades per ser també la màxima golejadora de la competició.

Més notícies aquí