Local

La primera victòria de la temporada!

(Dissabte 12, 20.30 hores) Les blaugranes busquen la segona victòria consecutiva en una tercera jornada que també disputaran com a locals

En la segona jornada de la LF Challenge, que va suposar el debut de les blaugranes com a locals, va arribar la primera victòria a la competició davant del Lima Horta (75-61).

Les de Loren González, que van disputar l’enfrontament al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, de forma ocasional, van comptar amb un gran encert de Faustine Parra (14 pts; 2/3 en triples), d’Andrea Boquete (13; 3/5 en triples) i de Crystal Primm (10). Cal destacar també els 8 punts i 8 rebots de Ciara Rosten

Després de la derrota en la primera jornada a la pista del Barakaldo, van sumar la primera i, ara, aprofitant la inèrcia que suposa el fet de guanyar per sumar confiança, rebran el Fustecma NBF Castelló. Les blaugranes volen sumar la segona davant de l’afició, tot i s’enfronten a un rival complicat, que ha aconseguit la victòria en les dues jornades inicials.

El partit es disputarà aquest dissabte, 12 d’octubre, novament a l’escenari habitual, el Palau Juan Carlos Navarro, que viurà la primera jornada de la temporada 2024/25 sota els seus focus. 

Més notícies aquí