Local

Arriba el PALAUFEST by Estrella Damm

Vine al Barça-Alba Berlin per vibrar amb l’estrena de l’Eurolliga al temple blaugrana, que comptarà amb diferents activitats

Necessites arguments per venir a veure el Barça de bàsquet en el primer partit d’Eurolliga al Palau Blaugrana? Doncs, n’aportem un altre: El PALAUFEST arriba al temple barcelonista aquest divendres 11 d’octubre. Vibra amb l’opening game de la competició continental que tindrà com a rival l’Alba Berlin.

El conjunt alemany és el millor oponent per obrir el camí de l’Eurolliga al Palau Blaugrana. I més quan el calendari es troba en l’octubre.

Vols venir al Barça vs Alba Berlín?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra d'entrades

Activitats fora...

Gràcies a Estrella Damm, l’afició assistent al partit entre el FC Barcelona i l’Alba Berlin podran gaudir d’una prèvia especial on, més enllà de poder delitar-se amb begudes i tota l’oferta de càtering de F&B del Club, la música amenitzarà els moments previs al matx.

... i dins del Palau Blaugrana!

L’interior del Palau Blaugrana també viurà moments únics. Aquesta segona jornada de l’Eurolliga podria portar la primera victòria europea de la temporada 2024/25 per al conjunt de Peñarroya. Format per jugadors amb ambició de començar la competició europea a casa amb triomf. Menció especial per a Chimezie Metu, que pot debutar en el torneig.

Si aquests al·licients esportius no són suficients perquè compris l’entrada per al Barça-Alba Berlín, en tenim més. Estrella Damm regala un descompte de fins a 50€ per a tots els compradors i compradores d’aquest matx; rebaixa només aplicable per als partits del Mònaco i/o Asvel. A més durant, aquesta segona jornada de l’Eurolliga el públic del Palau optarà a diferents premis amb els diversos jocs tematitzats que es projectaran al videomarcador, entre ells: 3 samarretes, 2 entrades pel Monaco i 2 entrades per l’Asvel. Segur que no vols venir a aquest Barça-Alba Berlin?

Més notícies aquí