Local

Darrer entrenament de la setmana

Amb l'aturada de seleccions, el vestidor blaugrana agafa uns dies de descans per tornar amb més força

El primer equip del FC Barcelona ha realitzat un últim entrenament abans d'agafar uns dies de descans, aprofitant l'aturada de seleccions. Els homes de Hansi Flick s'ha exercitat conjuntament amb el Barça Atlètic en el camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Quin no ha estat present en aquesta sessió compartida han estat els vuit blaugranes seleccionats per disputar els partits de la finestra internacional com Lamine Yamal, Pedri, Cubarsí, Marc Casadó, Pablo Torre, Lewandowski, Raphinha i Kounde.

Una visita molt especial

L'entrenament ha tingut un convidat molt especial. Després d'anunciar la seva retirada del futbol professional aquest dimarts 8 d'octubre, Andrés Iniesta s'ha presentat a la Ciutat Esportiva per saludar als jugadors de la plantilla i presenciar en primera persona l'entrenament del combinat culer.

De fet, en l'acte de comiat, la llegenda de Fuentealbilla ja va estar acompanyat d'una comitiva blaugrana força extensa. Començant pel president Joan Laporta, una bona representació del primer equip, amb l'entrenador Hansi Flick i els jugadors Araujo, Gavi, Ansu Fati i Dani Olmo, a més de Deco, Bojan Krkic i l'assessor Enric Masip.

 

Més notícies aquí