Local

Barça-Aalborg: el Palau veurà la reedició de l’última final

Els blaugranes (dj, 20.45h) reben el subcampió

El d’aquest dijous (20.45h, Esport3 i Dazn) no és un partit qualsevol al Palau. El Barça, campió d’Europa, rep l’Aalborg, el subcampió, en la quarta jornada de la Machineseeker EHF Champions League. Tot i estar encara al primer terç de la fase de grups, una victòria blaugrana suposaria deixar ja els danesos a cinc punts.

El duel ha estat designat per l’EHF com el ‘Match of The Week’, és a dir, el partit de la jornada.

L’Aalborg, que va canviar d’entrenador aquest estiu, arriba al Palau amb tres punts de sis possibles. Els subcampions van començar amb una clara victòria contra el Nantes (38-31), van perdre contra pronòstic a Zagreb (31-23) i van empatar amb el Magdeburg en un xoc de titans (33-33).

Com és habitual en quadres nòrdics, la gran majoria de la seva plantilla està conformada per jugadors escandinaus. Destaquen els noms de Niklas Landin, Thomas Arnoldsen, Mads Hoxer, Miguel Martins o Aleks Vlah, entre d’altres, tot i que l’equip arrossega alguns tocats.

Fins ara, el Barça s’ha endut els 12 partits que ha disputat contra l’Aalborg, incloent la final de l’última temporada (31-30).

Per la seva banda, el conjunt barcelonista afronta el partit després d’una victòria contundent a Torrelavega (26-41) i com a únic equip del Grup B que compta els tres partits per victòries.

L’entrenador del Barça, Carlos Ortega, ja compta amb Hampus Wanne. Només continuen a la infermeria Jaime Gallego i Pol Valera. El tècnic repeteix convocatòria respecte a Torrelavega, amb Antonio Bazán fora de la citació.

El Palau haurà de ser un fortí en aquesta Champions i l’afició jugarà un paper clau contra l’Aalborg.

Més notícies aquí