Local

Junts som més forts!

L’equip al complet es retroba a dos dies per a l’inici de la lliga a la pista de ElPozo que el Barça afrontarà amb la baixa de cinc mundialistes per lesió (diumenge, 12:30h, Esport3 i FEF TV)

Per fi s’han incorporat al grup els tres últims mundialistes que faltaven per arribar: Dyego, Touré i Pito, que ha tornat lesionat al bíceps femoral de la cama dreta i s’estarà entre 8 i 10 setmanes de baixa

Amb ells, l’equip al complet ja s’ha pogut fer la fotografía d’inici de temporada, que també ha comptat amb la presència del directiu responsable de la secció, Aureli Mas. Els companys i el mateix Aureli Mas han rebut els campions del món Dyego i Pito amb tots els honors, passadís inclòs.

Pendents de la convocatòria

Tino Pérez disposa de 8 jugadors de pista i 2 porters del primer equip per afrontar les primeres jornades de lliga, inclòs el debut de diumenge a Múrcia. Els disponibles són Dídac, Feixas, Antonio, Erick, Matheus, Martel, Touré, Dyego, Fits i Álex Yepes. Completaran la convocatòria quatre jugadors del filial, el nom dels quals se sabrà després del partit que el Barça Atlètic juga a les 17h a casa contra el Melistar Futsal. Són baixa per lesió els mundialistes Lozano, Catela, Adolfo, Khalid i Pito, i també Sergio González.

 

Més notícies aquí