Local

Barça - Voltregà: Comencen amb bon peu (5-0)

Els de David Cáceres han inaugurat la temporada 2024/25 a l'OK Lliga al Palau amb un triomf després dels doblets d'Alabart i Sergi Llorca i el gol de Ferran Font

Gran inici del Barça d'hoquei patins a l'OK Lliga (5-0). Els de David Cáceres han fet la seva estrena oficial al Palau Blaugrana en la competició domèstica amb bona nota, després de la victòria contra el Voltregà. I és que els culers, que han dominat pràcticament tot el partit, ja han marxat al descans amb un resultat ampli, després del doblet d'Alabart i el gol de Ferran Font. Però a la represa un doblet de Sergi Llorca ha tancat el partit i els primers tres punts del curs, que s'han quedat a casa. 

Alabart marca el ritme

Els culers han allargat la celebració de la Supercopa, no només en la prèvia del partit amb l'homenatge del Palau als campions, sinó també sobre la pista. Perquè els de David Cáceres han vist com dos gols pràcticament seguits han posat el Barça per davant.

Primer, mitjançant Alabart (1-0, min 7). Després, a través de l'estic de Ferran Font i assistència d'Alabart (2-0, min 7). El resultat a la mitja part, però, s'ha acabat ampliant amb un golàs del mateix Alabart que ha marcat el pas pels vestidors (3-0, min 24). 

Sergi Llorca arrodoneix el matí

Malgrat el 3-0, el Barça no ha sortit a especular a la represa. I s'ha demostrat quan Sergi Llorca ha ampliat la renda en els primers minuts de la segona meitat (4-0, min 27).

A partir d'aquí, Pablo Álvarez, Aragonés i Alabart també han tingut el cinquè, però finalment ha tornat a ser Sergi Llorca, després d'una assistència de Matias Pascual (5-0, min 41), qui ha tancat el marcador en aquest primer partit de la OK Lliga. 

LA FITXA

BARÇA, 5

VOLTREGÀ, 0

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Pablo Álvarez, Ferran Font, Sergi Aragonés -cinc inicial- Matias Pascual, Sergi Llorca, Eloi Cervera, Jan Curtiellas. 

Voltregà: Miquel Estrada, Eric Vargas, Jordi Burgaya, Gerard Teixido, Álex Rodríguez -cinc inicial- Marc Jurado, Oleguer Vallbona, Pau Roquet, Aleix Molas.

Gols: 1-0, Alabart (min 7). 2-0, Ferran Font (min 7). 3-0, Alabart (min 24). 4-0, Sergi Llorca (min 27). 5-0, Sergi Llorca (min 41). 

Àrbitres: Joel Garcia Freixes, David Pedrola Valls. Blava al visitant Àlex Rodríguez. Faltes: 9-8.

Més notícies aquí