Local

El Pozo Múrcia - Barça: Sense sort per començar (5-2)

Tocat per les baixes, el Barça de futbol sala no pot debutar en la temporada 24/25 amb una victòria a Múrcia

"No és com comença, és com acaba". Dyego ja va avisar en la prèvia del debut a la lliga, que la temporada seria molt llarga. I sobretot en un equip que ara mateix està molt tocat per les baixes ocasionades pel Mundial, però que a poc a poc ha d'anar recuperant efectius. La primera jornada de la lliga que s'ha disputat aquest diumenge no ha estat positiva, amb una derrota contra ElPozo Múrcia (5-2). Però ha de servir per agafar automatismes, en un nou projecte, i seguir mirant endavant. Un doblet de Marcel i els gols de Ricardo, Marlon i David Álvarez han donat els tres punts a l'equip local. Antonio i Matheus han estat els primers golejadors del Barça aquesta temporada

La remuntada exprés, clau

El Barça ha començat bé el partit, amb molta velocitat, dinamisme i un Erick imperial en la defensa. De fet, tant el tanca portugués com Touré han estat a punt d'inaugurar el marcador molt d'hora, en un gran inici culer.

Ho han acabat fent, però ha estat a través de les botes d'Antonio, quan ha aprofitat una assistència de Dyego i una mala sortida d'Edu Sousa per obrir el marcador (0-1, min 14). Una jugada important que ha estat possible perquè, en la jugada anterior, Miquel Feixas havia aturat sota la línia de gol una rematada d'esperó de Rafa Santos. 

Però ElPozo ha despertat, amb dos gols en 21 segons que han canviat completament el partit. Les dianes de Marlon, en un córner, i Ricardo, amb un xut llunyà (2-1, min 18), han activat els murcians, que ja s'han mostrat més efectius.

Perquè, a la represa, un doblet de Marcel (min 23 i 34), el segon d'aquests gols quan el Barça buscava reduir diferències, i la diana de David Álvarez amb els culers atacant de cinc (5-1, min 37) han deixat l'enfrontament vist per sentència. Matheus, en el darrer minut, ha fet el 5-2, però sense temps per més. 

D'aquesta manera el Barça no pot començar la temporada oficial amb bon peu, però espera estrenar els punts la propera setmana, al Palau, davant l'afició blaugrana, en el partit de lliga de la segona jornada contra el Manzanares (divendres 18 d'octubre, a les 20.30 hores). Pas a pas.

LA FITXA

ELPOZO MÚRCIA, 5

BARÇA, 2

ElPozo Múrcia: Edu Sousa, Ricardo, Ricardinho, Gadeia, Esteban -cinc inicial- Rafa Santos, Marlon, Fede Valerio, César, Marcel, David Álvarez. 

Barça: Miquel Feixas, Matheus, Álex Yepes, Erick, Touré -cinc inicial- Fits, Eric Martel, Antonio, Dyego, Ortas, Pol Cano.  

Gols: 0-1, Antonio (min 14). 1-1, Marlon (min 18). 2-1, Ricardo (min 18). 3-1, Marcel (min 23). 4-1, Marcel (min 34). 5-1, David Álvarez (min 37). 5-2, Matheus (min 39).

Àrbitres: Leiva Martínez, Pizarro Mejías. Groga als locals Esteban i Marlon i al visitant Antonio.

Més notícies aquí