Local

Lenovo Tenerife - Barça: Continuen invictes a la Lliga (91-95)

Laprovittola ha liderat l'encert blaugrana en un triomf treballat que ha servit per sumar la tercera victòria de la competició domèstica

Tercera victòria a la Lliga. El Barça de bàsquet ha derrotat al Lenovo Tenerife (91-95) en un duel molt ajustat, sobretot en els darrers compassos de partit. El combinat de Peñarroya ha sumat una victòria treballada i meritòria que els permet continuar liderant la classificació després de tres jornades.

Els blaugranes més destacats han estat Laprovittola (22 punts) i Satoransky (12 punts).

Laprovittola dinamita el Barça

La pista del Laguna Tenerife, no és un pavelló fàcil. I així ho han demostrat en un intens duel que s'ha decidit en els instants finals. A l'inici, però, Laprovittola ha marcat el ritme d'anotació culer amb un primer quart per emmarcar anotant 10 punts. Malauradament, l'actuació del base argentí ha quedat tapada per un parcial de 9-0 que ha permès als locals finalitzar el quart per sobre del combinat culer 20-17.

Al segon quart, el duel s'ha estabilitzat i amb això ha arribat la màxima igualtat. Malgrat que els canaris han dominat el marcador uns punts per sobre, el Barça sempre s'ha mantingut enganxat. Això ha ajudat a fer que el combinat barceloní arribes al descans amb el 43-39.

Es cultiva una nova victòria

A la represa, el Barça ha anat retallant de mica en mica la distància fins a situar l'empat a l'equador del tercer quart. 58-58 i el partit, pràcticament tornava a començar. La primera superioritat ha arribat segons després quan abrines ha clavat un triple per posar el 59-61. La igualtat de forces que s'ha viscut a pista, també s'ha reflectit en el marcador que marcava 68 iguals per afrontar el darrer assalt.

En el darrer quart, el Barça ha pres la iniciativa i ha liderat el marcador durant tot el quart. Ara bé, segellar la victòria no ha estat feina fàcil. Quan faltaven tres minuts pel final, els culers anaven guanyant de 10, però el Tenerife ha remuntat fins a posar el 91-94 quan faltaven 15 segons del final. Per sort, els blaugranes han mantingut el cap fred i s'ha acabat emportant el duel per 91-95. Un triomf que és especialment rellevant, ja que amb la victòria d'avui el Barça s'ha convertit el primer equip en assolir les  1.300 victòries a la Lliga. Un fet històric que encoratja als blaugranes a començar una nova setmana exigent.