Local

Empat a casa en un partit vibrant

El Barça i el Melistar empaten 2-2 i els blaugrana sumen 5 punts sobre 12 possibles en aquest inici de lliga

Un partit amb un ritme frenètic. Així ha estat el duel entre Barça Atlètic i el Melistar Futsal. Un espectacle d’aquells que agraden més al públic que no pas als entrenadors, amb constants anades i vingues i moltes ocasions de gol.

Alternatives i emoció

El capità blaugrana Albert Ortas estrenava el marcador en els primers minuts, però el Melistar responia amb l'empat, amb gol de Claudio França. Iker Abad parava el primer xut, però no podia amb el seu rebuig. Es mantenia la intensitat a la pista, i Ramón Vargas avançava als seus al minut 5 (1-2). Després de repetits intents, Viedma col·locava el 2-2 en el marcador, i els culers s'apropaven al descans amb empat.

Als últims minuts de la primera part, els dos equips augmentaven la intensitat defensiva i això es traduïa en una groga per a Reecasens per una entrada sobre Claudio, al minut 17.

Segona part sense gols

Tot i els intents i les oportunitats, la segona part acabava sense gols per cap dels dos equips. Els culers rebien targetes grogues, una per Ortas al minut 26 i una altra per Recasens als últims segons, que comportava la seva expulsió. Abad defensava la porteria amb orgull i impedia que les últimes accions del Melistar acabessin en gol.

Dissabte que ve l'equip viatjarà a Màlaga per disputar la cinquena jornada i buscar la segona victòria de la temporada, davant el Málaga Ciudad Redonda FS.

Golejadors

Ortas i Sergi Viedma han marcat els gols blaugranes. I en el Melistar Futsal, els golejadors han estat Claudio França i Ramón Vargas.