Local

I 137 dies després, torna el Futsal al Palau!

El Barça-Manzanares de divendres que ve a les 20:30h és el primer partit que juga l’equip a casa des del passat 3 de juny en la semifinal contra Jimbee Cartagena

Divendres que ve el Barça de futbol sala debuta a la lliga a casa contra el Manzanares. Serà a les 20:30h, amb entrades a partir de 13 euros i un 70% de descompte per als socis.

Vine al Palau a veure futbol sala
Viu el Barça de Tino López al temple barcelonista
COMPRA LA TEVA ENTRADA

4 mesos i mig sense futsal al Palau

La disputa del Mundial ha alterat el calendari de la temporada, i la lliga es reinicia 4 mesos després que acabés la temporada passada. 

I si parlem dels partits a casa encara és pitjor. L’últim data del 3 de juny, que ja queda molt lluny. Concretament divendres que ve la pilota tornarà a rodar al Palau 137 dies després de l’últim Barça-Jimbee de semifinal de lliga, el primer partit d’una sèrie que es va perdre per la via ràpida en dos enfrontaments. Ja fa quatre mesos i mig d’aquell últim partit de futbol sala al Palau, una eternitat.

Jugadors i afició ja tenen ganes de retrobar-se en el que serà una cita carregada d’al·licients: sobretot el primer partit al Palau de l’era Tino Pérez; i també el debut a casa de Fits i el retrobament amb Eric Martel

Homenatge als campions del món

Abans del partit, Dyego i Pito oferiran les seves medalles de campions del món amb el Brasil. Dyego, que inicia la seva dotzena temporada al Club, també va ser nomenat MVP del Mundial.

 

Més notícies aquí