Local

El rugbi comença fort a casa: Barça 25-8 Fibra València Les Abelles

Els blaugranes deixen el rival sense opcions en el debut a La Teixonera

El Barça buscava en el debut a casa la primera victòria en la Divisió d’Honor i la va trobar. Els blaugranes, dolguts per la derrota en l’estrena a Alcobendas, van sortir a totes i es van imposar amb molta claredat al Fibra València Les Abelles (25-8).

El Barça Rugbi va trobar el domini des de l'inici del partit, esperonat per l'escalf de la seva afició. Els de Santiago Monteagudo van plantejar una defensa forta i pressionant, recolzats en una millor actuació dels backs que en la primera jornada, i van obrir ràpidament el marcador. Tot i les bones sensacions durant tot el primer acte, el 12-3 del descans encara deixava opcions als valencians.

La represa va servir per confirmar la superioritat del Barça Rugbi. Els blaugranes no van perdre mai l’avantatge, tot i concedir alguns cops de càstig que podrien haver complicat el duel, i van acabar tancant el marcador amb un contundent 25-8.

Aquest proper diumenge (12 h), el Barça Rugbi es desplaçarà a Madrid i buscarà la segona victòria consecutiva davant el CR Complutense Cisneros, un dels equips més complicats de la categoria.

Més notícies aquí