Local

PAS Alcoi-Barça: Visita d’alta exigència

(21.00 hores, OKLiga.tv) Els blaugranes afronten un llarg trajecte fins a Alcoi conscients que es tracta d’una de les visites més difícils de la temporada

El Barça afronta aquest dimecres la segona jornada de l’OK Lliga visitant la pista del PAS Alcoi (21.00 hores, OKLiga.TV). Un dels desplaçaments més complicats de la temporada. Els de David Cáceres arriben al duel després d’aconseguir una victòria per golejada en la seva estrena a la competició regular davant el Voltregà Movento Stern (5-0). 

El tècnic David Cáceres destaca que “es tracta d’un viatge llarg, complicat, en una pista amb un terra que, de vegades, costa de patinar, que sempre hi ha afició i contra un equip que que té una plantilla compensada, amb jugadors joves i amb dos jugadors que van créixer a la nostra base i que ens donaran guerra segur”.

Per la seva banda, Sergi Aragonès afegeix que “anem a Alcoi a buscar els tres punts, ja van tenir un partit molt ajustat (contra el Liceo) i hem de començar molt forts si no volem patir cap al final i ens volem endur els tres punts”.

Mantenen el bloc de la temporada passada

El PAS Alcoi manté el bloc de la temporada passada, amb Lorenzo Pastor al capdavant i amb l’arribada d’un exblaugrana com a un dels jugadors més destacats, Joan Pascual. Una plantilla que també compta amb un altre exblaugrana, Manel Hernández i amb jugadors a vigilar com Gonzalo Pérez, Ferran Formatjé o la porteria defensada per Marc Grau ‘Guiri’. 

La convocatòria blaugrana

Els blaugranes afronten un llarg viatge amb autocar fins a Alcoi i contra un rival que, malgrat començar la fase regular amb derrota (2-1), va plantar cara a la pista del Deportivo Liceo. El tècnic blaugrana compta amb una convocatòria amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla, a excepció de Xavi Barroso (lesionat). Completa la llista el jove Jan Curtiellas. Els àrbitres del duel seran Alberto Pérez i David Cantos. 

 

 

Més notícies aquí