Local

La Champions torna al Johan

Les de Romeu reben la visita del campió suec, l’Hammarby a les 21 hores

El Barça rep la visita aquest dimecres, a les 21 hores i en directe per DAZN, de l’Hammarby en partit corresponent a la 2a jornada de la fase de grups de la Champions League, que torna al Johan Cruyff aquesta temporada, a casa de les vigents campiones de la competició.

El rival

L’Hammarby suec és el campió de Lliga suec i que va arribar a la fase de grups després de classificar-se a les rondes prèvies de la competició continental, eliminant entre d’altres, al Benfica, que va arribar fins als quarts de final la passada temporada. A més, l’equip que dirigeix Martin Sjögren va començar la Champions League guanyant el primer partit a casa davant el Sankt Pölten (2-0) i ja suma tres punts.

El Barça

Després de guanyar el derbi de Barcelona de manera contundent el passat diumenge (7-1) les de Pere Romeu volen refer-se de la derrota a Manchester a la primera jornada de la competició europea i sumar la primera victòria. Per fer-ho, el tècnic barceloní podrà comptar amb totes les jugadores disponibles tot i que la convocatòria no es farà pública fins al mateix dimecres al matí. Aquest dimarts després de la sessió d’entrenament de l’equip a la Ciutat Esportiva, el tècnic Pere Romeu i la defensa María León han sortit en roda de premsa per explicar les seves sensacions de cara al partit: “El nostre objectiu és ser regulars i donar una bona imatge els 90 minuts. I guanyar” ha dit Romeu. Mentre que María León ha expressat que “encara sento papallones amb la Champions. És una sensació que trobava molt a faltar, tinc ganes de cada partit, perquè m’he perdut molts”.

Més notícies aquí