Local

Celebració del 125è Aniversari del FC Barcelona

Les penyes oficials del Barça també participareu a la celebració del 125è Aniversari del Club amb la gravació d’un vídeo que mostri al món la força del sentiment blaugrana. Més endavant també es posarà en marxa un concurs de fotografia per a penyistes.

Ahir al vespre el president del FC Barcelona, Joan Laporta, conjuntament amb el Comissionat per al 125è Aniversari del Club, David Carabén, van avançar al pòdcast “La Llotja del 125” de Barça One quins seran els actes principals per a la celebració d’aquesta gran fita del Club.

Amb aquest acte es donen per iniciades les celebracions que s’estendran durant tota la temporada i que tindran com a protagonistes cadascuna de les seccions i àrees principals del Club.

I, per descomptat, les penyes i els i les penyistes també prendreu un paper protagonista en aquestes celebracions aportant el vostre granet de sorra per felicitar el Barça. La primera acció que es posa en marxa és l’edició d’un vídeo que parli de la dimensió social del FC Barcelona arreu del món. Volem que mostreu com de gran és el sentiment blaugrana i que, com diu el nostre himne, les penyes poseu en relleu que “tant se val d’on venim”. Per aquest motiu fem una crida perquè totes aquelles penyes que ho desitgeu ens feu arribar un vídeo gravat amb el vostre mòbil en què sigui visible algun tret diferencial d’on està situada la vostra penya. L’única condició és que estigui gravat en format horitzontal i aparegui simbologia de la celebració del 125è aniversari. Us podeu descarregar els diferents logotips oficials del 125è aniversari en aquest enllaç per poder-los imprimir:

Teniu fins al 30 d’octubre per fer-nos arribar les vostres gravacions amb un enllaç de descàrrega o un repositori online al correu audiovisualpenyes@fcbarcelona.cat. Si necessiteu més informació, podeu obtenir-la per mitjà d’aquesta mateixa adreça de correu electrònic. D’entre tots els que arribin, se seleccionaran uns quants perquè surtin en aquest vídeo.

Concurs de fotografia per a penyistes

A més del vídeo, properament també es posarà en marxa un concurs de fotografia per als i les penyistes del FC Barcelona. Durant diverses setmanes, els i les penyistes podreu fer-nos arribar les vostres millors fotografies. Setmana rere setmana les xarxes oficials de Penyes s’ompliran de les vostres creacions perquè les vostres felicitacions siguin ben visibles. A més, les millors s’enduran fantàstics premis que atorgarà un jurat independent. Aneu preparant les vostres càmeres!

Més notícies aquí