Local

Valero Rivera rep la distinció com a Membre d’Honor de la Secció d’Handbol

L’entrenador més llorejat de la història del Club ha estat reconegut durant l’Assemblea de Compromissaris, tal com preveu l’article 17è dels Estatuts

Valero Rivera és una de les grans figures que expliquen la dimensió poliesportiva del FC Barcelona i, com a tal, ha estat condecorat amb la distinció com a Membre d’Honor de la Secció d’Handbol. De conformitat amb el que preveu l’article 17è dels Estatuts del Club, l’exjugador i exentrenador blaugrana ha estat distingit durant la celebració de l’Assemblea de Compromissaris. La votació s'ha resolt amb 360 vots a favor, 10 en contra i 7 en blanc.

Més de 30 anys dedicats al Barça

La seva trajectòria com a jugador del primer equip va anar des del 1972 fins al 1983, després d’uns anys a les categories inferiors. Com a jugador va guanyador vuit títols, però la seva llegenda es va construir des de la banda. Tot just després de retirar-se va agafar les regnes de l’equip com a entrenador, inaugurant així dues dècades (1984-2004), que són les més glorioses de la història de la secció.

L’entrenador amb més títols de la història del Club

Amb una generació difícilment repetible, l’anomenat Dream Team, Rivera va conquerir la primera Copa d’Europa d’handbol, la temporada 1990/91, abans d’un lustre impressionant amb cinc títols consecutius continentals, del 1995 al 2000. A més de les sis Champions, va guanyar la impressionant xifra de 64 trofeus més, per un total de 70 títols, sent així l’entrenador que més títols ha guanyat en tota la història del Club.

Un palmarès inigualable

El seu palmarès com a tècnic llueix així: 6 Lligues de Campions, 12 Lligues ASOBAL, 10 Copes del Rei, 5 Recopes d’Europa, 5 Supercopes d’Europa, 1 Copa EHF, 5 Copes ASOBAL, 11 Supercopes d’Espanya, 9 Lligues Catalanes i 6 Lligues dels Pirineus. 70 motius, un darrere de l’altre, per a fer més que merescuda aquesta distinció.

 

Més notícies aquí