Local

Violeta Verano, nou reforç a la direcció de joc

La base catalana, de 23 anys i 1,77 metres, signa per dues temporades

Violeta Verano s’ha convertit en nova jugadora del Barça CBS. La base catalana, de 23 anys i 1.77 metres, signa per dues temporades amb l’equip de Loren González, fins a la conclusió de la temporada 2025/26. 

Verano arriba a l’equip blaugrana procedent del Cadí La Seu, on ha disputat dos partits oficials a la Lliga Femenina Endesa. La base, nascuda a l’Hospitalet de Llobregat el 22 de maig del 2001, arriba al Club després de disputar les últimes cinc temporades a la NCAA (Lliga Universitària) dels Estats Units. 

Es tracta d’una directora de joc amb una alta intensitat als dos costats de la pista, amb bon llançament exterior, capacitat per generar-se els tirs i bona aportació defensiva. Una jugadora completa, amb molt de futur per endavant i que pot aportar moltes coses a la plantilla blaugrana. 

Formada al planter del Femení Sant Adrià, amb qui va arribar a debutar a la Lliga Femenina amb tan sols 16 anys, Violeta Verano va cridar l’atenció de la Lliga Universitària americana i va posar rumb als EUA. El seu pas pel continent nord-americà ha anat de menys a més. Va inciar l’aventura a la Universitat de Bradley, on s’hi va estar dues temporades fins que va ser traspassada a la Universitat de Texas. 

Amb les Islanders, sobrenom amb la qual es coneix l’equip de la Universitat texana, Verano va fer un gran salt, passant a ser titular i, fins i tot, arribant a ser capitana. En l’última temporada va anotar 5.5 punts, 2.3 rebots i 2.6 assistències de mitjana en 27 partits disputats. A Texas va proclamar-se campiona de la Conferència Southland i es va arribar a classificar pel March Madness. Ara, la catalana inicia un nou capítol després del seu retorn, aquest cop, vestida de blaugrana. 

Més notícies aquí