Local

Dani Olmo fa part de l'entrenament amb el grup

L'egarenc ha completat una part de la sessió amb la resta dels seus companys a tres dies de rebre el Sevilla a l'Estadi Olímpic

Poc a poc i bona lletra, però Hansi Flick comença a recuperar alguns dels efectius que no tenia disponibles. Si Fermín ja ha completat un parell de sessions amb el grup, en la sessió de dijous hi ha hagut la gran novetat del retorn de Dani Olmo, que ha completat part de l'entrenament amb la resta dels seus companys, també amb els internacionals, que ja han tornat després dels partits amb les seves seleccions.

Vols venir al FC Barcelona vs Sevilla?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Olmo va caure lesionat a Montilivi, en la victòria a Girona (1-4), després d'un inici espectacular en els seus primers partits, marcant en els tres duels que ha disputat a les ordres de Flick.

 

Després d'un mes de treball, aquesta lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta han anat desapareixent, i el '20' ha pogut tornar a entrenar, a l'espera de poder rebre l'alta definitiva que li permeti tornar a jugar.

Fes-te amb la samarreta de Dani Olmo
Aconsegueix la samarreta del jugador del FC Barcelona
COMPRA-LA ARA

Així, a la Ciutat Esportiva ja només es pensa en el partit d'aquest diumenge, amb la visita d'un Sevilla crescut a l'Estadi Olímpic. Amb el segell d'un exblaugrana com García Pimienta a la banqueta, els de Nervión arriben havent sumat set punts dels últims nou, i amb la victòria en el derbi contra el Betis com a última mostra de la seva millora.

 

Més notícies aquí