Local

Laporta fa costat al Futbol Sala abans de l'estrena al Palau

Serà una nit especial pel debut de Fits a casa i el retorn de Martel com a local (divendres, 20.30h, Esport3 i FEF TV)

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, juntament amb el directiu de la secció, Aureli Mas, van rebre els nous fitxatges: Fits; Martel; i Khalid; juntament amb Touré -que ja té fitxa al primer equip-, per entregar-los els seus carnets de soci. Era la prèvia del primer partit de la temporada a casa i la directiva va aprofitar per donar suport als jugadors i a l’equip a l’inici d’un projecte que il·lusiona.

Els blaugranes arriben amb ganes de sumar els primers punts en la competició, després de la derrota contra ElPozo Múrcia (5-2). L’objectiu és començar amb bon peu a casa, en l'inici de l'era Tino Pérez al Palau. El tècnic s'ha incorporat aquesta temporada al conjunt blaugrana.

Nit d'emocions per Fits i Martel

Fits serà un dels protagonistes de la nit. A més d'estrenar-se davant la seva afició, es retrobarà amb un dels seus exequips. La seva participació fa dues temporades al Manzanares va ser clau perquè el conjunt manxec signés la permanència a Primera Divisió. Fits explicava en la prèvia que és un rival complicat, però remarcava la qualitat dels blaugranes i la il·lusió que li fa aquest nou capítol de la seva vida.

"El Manzanares porta 2 o 3 anys junts. Nosaltres, tot i el poc temps que fa que entrenem junts tenim un gran potencial i hem d'intentar sortir de casa amb els 3 punts. Serà un inici complicat per les lesions i demano paciència. Sabem que quan hi siguem tots, donarem molts gols i alegries al Barça. Jo em sento com a casa, està sent un plaer poder defensar aquest escut. Estic complint un somni”, va dir Fits.

D'altra banda, serà una nit que també portarà molts bons records a Martel. Tornarà a casa com a local, un escenari que no viu des del 2013, i desconfia d’un rival que avisa que serà molt difícil de batre.

"Tinc ganes de tornar a sentir el Palau, el suport dels Dracs i de tota l’afició. Fa ja uns anys que defensava aquest escut i ara ho continuaré fent, amb orgull i passió, el que no ens pot fallar mai és l’actitud i la competitivat. Anirem a pels 3 punts”, explica Martel.

La convocatòria pel debut a casa

L'equip comptarà demà amb els 10 mateixos jugadors del primer equip que ja van estar disponibles a la primera jornada: Dídac, Feixas, Antonio, Erick, Dyego, Touré, Matheus, Martel, Álex Yepes i Fits. També segueixen a la convocatòria els jugadors del filial Ortas, Aniol i Pol Cano, que ja van viatjar amb l’equip a Múrcia. Continuen sent baixa els lesionats Lozano, Catela, Adolfo, Khalid, Pito i Sergio González.

Homenatge als campions del món

El Palau també rendirà homenatge a Pito i Dyego. Abans del partit, els brasilers oferiran les seves medalles d'or a l'afició i els dos equips els faran el passadís d’honor. El directiu Aureli Mas també els entregarà una placa commemorativa. El Barça-Manzanares començarà a les 20.30 h i serà retransmès en directe per Esport3 i FEF TV.

 

Més notícies aquí