Local

Els abonaments lliures després del cens eixugaran la llista d’espera

Ho va anunciar la vicepresidenta Elena Fort en la roda de premsa sobre el retorn a l’Spotify Camp Nou. Són més de 3.000 abonaments

Dels 14.338 socis i sòcies que no van actualitzar les seves dades durant el cens que el FC Barcelona va realitzar entre els mesos de març del 2023 i abril del 2024, 3.111 eren abonats o abonades a l’Spotify Camp Nou. Aquests abonaments que ara queden alliberats aniran destinats principalment als socis i sòcies que es troben en llista d’espera. Així ho va assegurar la vicepresidenta institucional del Club, Elena Fort, el 7 d’octubre, durant la roda de premsa en què s’explicava el retorn a l’Spotify Camp Nou. “L’excedent d’abonaments resultant del cens, anirà bàsicament destinat a eixugar la llista d’espera d’abonats”, va manifestar.

El 90 per cent de la massa social barcelonista va completar l’actualització de les seves dades en un procés, obligatori i reglamentat en l’article 11.8 del Estatuts del Club, que serà clau per a la tornada a l’Spotify Camp Nou, ja que és imprescindible conèixer el perfil digital de cadascun dels socis i sòcies per a la modernització que impulsa el Club i la reordenació de l’aforament al nou estadi.

Més notícies aquí