Local

A punt l’Assemblea General Ordinària 2024

Hi han estat convocats 4.331 socis i sòcies compromissaris i es podrà seguir íntegrament a Barça One

L’Auditori 1899 està preparat per acollir la Mesa de l’Assemblea General Ordinària de Socis i Sòcies del FC Barcelona de demà, que se celebrarà, per cinquena vegada, de manera telemàtica i que cita les 4.331 persones compromissàries del Club, a les 10 h en primera convocatòria i a les 10.30 h, en segona. El seguiment íntegre de l’Assemblea es podrà fer exclusivament a través de Barça One. Així doncs, els socis i sòcies del Club i els aficionats i aficionades culers tindran l’oportunitat de veure en directe tot el que hi succeeixi.

Cal recordar que l’ordre del dia serà el següent:

1.    Informe del President.
2.    Informe i aprovació, si escau, de la liquidació de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2023/2024.
3.    Informe i aprovació, si escau, del pressupost de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2024/2025.
4.    Ratificació, si escau, del Síndic dels Socis i Sòcies, designat de conformitat amb el que preveu l’article 57.2 dels Estatuts.
5.    Informe del Síndic dels Socis i Sòcies.
6.    Espai Barça. Situació actual i properes fites.
7.    Distinció, com a Membre d’Honor de la Secció d’Handbol, al Sr. Valero Rivera López de conformitat amb el que preveu l’article 17è dels Estatuts.
8.    Propostes de socis i sòcies d'acord amb el que estableix l'article 20.11 dels Estatuts.
9.    Torn obert d'intervencions.

L'Assemblea del FC Barcelona és l’òrgan suprem de govern del Club i està formada per una representació escollida per sorteig del 2,5% dels socis i sòcies, pels Senadors i Senadores (els socis amb el número de carnet entre l’1 i el 1.000), els membres de la Junta Directiva actual, els membres de les comissions estatutàries, els expresidents del Club i els presidents de les federacions territorials de penyes que siguin socis i sòcies amb més de cinc anys d'antiguitat.

 

Més notícies aquí