Local

Tret de sortida a l’OK Lliga Plata

El Barça Atlètic ha quedat enquadrat al grup sud i disputarà el primer partit a Llars Mundet contra el CP Taradell

L’OK Lliga Plata engega motors aquest cap de setmana amb la participació del filial blaugrana, el Barça Atlètic (diumenge, 12.30h a Llars Mundet). Com cada any la segona divisió és divideix en dos grups (nord i sud). Els joves del filial blaugrana, que van finalitzar en la setena posició la temporada passada, han tornat a quedar enquadrats al grup sud. 

Amb els objectius ben clars

L’equip que entrena Raúl Castillo enceta un nou curs amb la màxima il·lusió de seguir competint en una categoria d’alta exigència i molt de nivell, amb un total de 12 equips que, durant 22 jornades, buscaran pujar a la màxima categoria estatal. 

No és el cas del filial blaugrana, per raons lògiques, que com sempre, té el principal objectiu de seguir competint al màxim nivell per formar als jugadors i preparar-los, per si és necessari, poder ajudar al primer equip blaugrana, entrenat per un David Cáceres que coneix a la perfecció el formatiu blaugrana.

La plantilla del Barça Atlètic està confeccionada pels jugadors sèniors de l’hoquei formatiu, amb força jugadors júniors i juvenils que també podran gaudir de minuts a la segona categoria estatal. 

Un rival amb força canvis

El rival en la jornada inaugural serà el Club Patí Taradell que la temporada passada va finalitzar en quarta posició. Un equip que ha canviat força jugadors però que sempre complica les coses i serà un rival que segur que posa a prova els de Castillo. El partit es disputarà a Llars Mundet aquest diumenge, a partir de dos quarts d’una del migdia, i es podrà seguir, com succeirà amb la resta de partits de la temporada, en streaming.

 

Més notícies aquí